logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Служба заштите и спашавања Херцег-Нови главни учесник штабне вјежбе „Boka Bay 2017“

NAsSZDan2017Представници Службе заштите и спашавања Херцег Нови били су главни учесници штабне вјежбе „Boka Bay 2017“, која је завршна фаза активности „Развој националног програма вјежби“ у склопу Државног партнерства са америчком државом Мејн.

Опширније...

Завршена реконструкција фасаде Ватрогасног дома

RekoVatDom 1Ватрогасни дом у Мељинама од скоро има ново рухо, завршетком реконструкције фасаде овог објекта. Ово је први пут да је фасада „освјежена“ од 1984. године када је дом изграђен, а радове је финансирала Општина Херцег Нови.

Опширније...

Алармантно стање због пожара на Луштици и Видовом врху: Ангажовани сви капацитети бокељских општина, бројни добровољци, стигла и међународна помоћ

NAsPoz19072017Пожари на полуострву Луштица не јењавају од суботе. Најкритичније стање је на подручју рта Весло, села Беговићи, у Крашићима и Ђурашевићима, као и на потезу изнад Забрђа и од Обосника.

Опширније...

Јачање противпожарне сигурности: Коњевић и Шкобаљ обишли Луштицу

MKAS19062017Потпредсједник Општине Херцег Нови Милош Коњевић и руководилац Службе заштите и спасавања Александар Шкобаљ обишли су протеклог викенда полуострво Луштица, у циљу јачања противпожарне сигурности у том дијелу наше општине.

Опширније...

Служба заштите и спасавања: До краја јуна још једно возило и нова опрема

NasVatr25052017Служба заштите и спасавања Општине Херцег-Нови и ово љето дочекује спремна и са још бољом опремом.

Опширније...