logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Милосављевић најуспјешнији спортиста за 2017. годину

Александар Милосављевић из Клуба спортских риболоваца Игало најуспјешнији је спортиста Херцег Новог за претходну 2017. годину, одлука је жирија сачињеног од спортских новинара из нашег града. Бронзана медаља на 10. Свјетском првенству у риболову из брода за јуниоре највеће је признање које је икад један клуб спортских риболоваца из Црне Горе освојио, а тај трофеј од октобра краси витрине КСР Игало.

Опширније...

Расписан Конкурс за додјелу средстава омладинским организацијама за финансирање и суфинансирање пројеката за младе за 2018. годину

KonkOmlOrgМинистарство спорта - Директорат за младе расписао је Конкурс за додјелу средстава омладинским организацијама за финансирање и суфинансирање пројеката за младе за 2018. годину, обавјештавају из општинског Секретаријата за културу и образовање и позивају да се пријаве све заинтересоване организације са територије општине Херцег Нови које спроводе активности за младе .

Опширније...

Дочек 2018. године - Новогодишњи спектакл какав Херцег Нови не памти

Никада бољи и никада спектакуларнији јавни дочек Нове године није био организован у Херцег Новом. То је општа оцјена свих који су на било који начин били дио вишедневног дочека 2018. године у организацији Туристичке организације и Општине Херцег Нови.

Опширније...

Од Нове године строга контрола и казне за возаче на Шеталишту Пет Даница

Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови ће од почетка ове године вршити појачану контролу непрописно паркираних возила, посебно у ул. Обала Николе Ковачевића, као и на Шеталишту Пет Даница. Појачана контрола ће се односити и на санкционисање лица која саобраћају наведеном дионицом ван дозвољеног времена које се наводи у одобрењу надлежног Секретаријата.

Опширније...

Мр. Гордана Поробић Крцуновић в.д. директора Херцегфеста

Савјет ЈУК „Херцег фест“ прихвато је оставку доскорашњег директора Стевана Копривице и на мјесто новог директора ове установе именована је мр. Гордана Поробић Крцуновић.

Опширније...