logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Реконструкција Шеталишта тече договореном динамиком, дио стазе привремено затворен због „грубих“ радова

NAsRSet11012018Радови на проширењу Шеталишта Пет Даница теку договореном динамиком. Ради несметаног извођења радова и из безбједносних разлога дионица Шеталишта од локала „Ла Бамба“ до ресторана „Мимоза“ биће затворена током наредних двадесетак дана.

Опширније...

Честитка православним вјерницима поводом Бадњег дана и Божића

Честитка

Свим вјерницима православне вјероисповјести и свештенству упућујемо срдачне честитке и желимо срећан Бадњи дан и Божић, у име Општине Херцег Нови и своје лично име.

Најрадоснији хришћански празник прославите у миру и благостању, окружени љубављу и добротом, захвални за оно што имате, испуњени оптимизмом и надом у дане који долазе.

Нека Божић у ваше домове донесе здравље, срећу, праштање, слогу и напредак .

               

ПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНЕ      ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Стеван Катић                                  др Милош Биговић 

 

Новогодишња честитка

SlikaNG2018Драгим суграђанкама и суграђанима, сарадницима, партнерима, гостима и пријатељима Херцег-Новог упућујемо срдачне честитке поводом предстојећих новогодишњих празника.

Нека 2018. годину обиљеже лични и пословни успјеси. Да не фали разлога за радост, пуно здравља и љубави, мотива и слоге за напредак, међусобног разумијевања, нових пријатеља и добрих идеја.

Увјерени смо да ће 2018. бити година развоја, стабилности и унапређења услова за живот и рад у Херцег-Новом.

Свјесни важне улоге и одговорности сваког појединца, окренимо се ономе што ће донијети добро за све нас и град чији смо дио, јер само тако ћемо у години која долази бити ближи испуњењу својих жеља и планова.

Срећна вам нова 2018. година.

 

ПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНЕ   ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Стеван Катић                        др Милош Биговић 

Одата пошта палим борцима НОР-а полагањем вијенаца у Омладинском парку и на спомен плочу пет Даница

NasPB29122018Потпредсједница Општине Херцег Нови Данијела Ђуровић и Удружење бораца НОР-а Херцег-Новог јутрос су одали пошту и положили вијенце палим борцима нароодноослободилачког рата који су животе дали за град, државу и слободу.

Опширније...

Новогодишњи пријем за пензионере Општине Херцег-Нови

  • четвртак, 28 децембар 2017 14:28

NAsPEn28122017Општина Херцег-Нови данас је приредила новогодишњи пријем за своје бивше раднике. Њих око 50 угостили су предсједник Општине Стеван Катић, потпредсједници Данијела Ђуровић и Милош Коњевић и Главни администратор Ненад Ђорђевић.

Опширније...